pondelok 29. februára 2016

Koľko stojí rande?


Zdá sa vám náš účastnícky poplatok privysoký? Aj po využití našich zliav?
Posúďte sami:

Koľko vás stojí jedno bežné rande? No, treba mať asi na pamäti, že iné miesto - iný čas - iné financie:)

KAVIARNIČKA
Kaviareň, bar či špeciálna čokoládovňa. Takých máme v Trnave viac ako by bolo nutné, preto vybrať si zákutie ktorýchkoľvek bude len na Vás.
Čo to stojí - ceny sa pohybujú od 1 do 5 Eur. A to v prípade, že by ste išli len na kávu a každý si ju platil sám. V tej lepšej Vám donesú k dobrej kávičke aj sódu / vodu a nejaký ten keksík. 
KINO
V tomto prípade by Vám malo 10€ stačiť aj s nápojom, či pukancami - samozrejme len pre seba. Je ale otázne, prečo by ste chceli tráviť spoločné chvíle práve v kine. Väčšina ľudí tam chodí práve kvôli filmu, a nie aby počúvali šuchotanie vašich pukancov, či prípadne vaše... 
REŠTAURÁCIA
A čo takto malá večera s pohárom vínka - 15-20€ - opäť iba pre Vás by malo stačiť.  /ak ste muž a chceli by ste byť náhodou galantný, vynásobte si predchádzajúce 2 - ako platba za seba i partnerku/
PRECHÁDZKA prírodou / parkom / mestom
Toto bude asi najlacnejšia alternatíva, avšak - aby náhodou nebol partner/ka zaskočený vašim výberom. Romantické zákutia sa nájdu aj v meste a nemusíte nutne utekať až do Malých Karpát.
WELNESS 
Ženy ho milujú, muži zvažujú svoje finančné možnosti. Ak chcete vidieť svoju partnerku/partnera bez zbytočného oblečenia, môžete sa vybrať na spoločnú masáž, navštíviť bazén či saunu. Podľa vášho výberu bude záležať aj finančná náročnosť. Najlacnejšie možnosti(napr. aj na zľavových portáloch) od 5 ale až do 50 Eur. 

Ale treba myslieť na všetky možnosti: Ak sa vám náhodou nebude páčiť, treba to nejako pretrpieťAk nebudete mať spoločnú tému, zrejme sa budete nudiť alebo pocítite na vlastnej koži trápne chvílky ticha.V horšom prípade ani nepríde na rande

V neposlednom rade treba spomenúť koľko času a úsilia ste venovali tomu, aby ste vôbec išli spolu von. Cca 2-3 hodinky balenia na nete? Alebo týždne, či mesiace?Toto všetko si vynásobte  napr. 7( toľko môžete stretnúť nezadaných u nás na jednom rande, maximálny počet je 10)
  • "Zabijete" len dohadovaním termínu minimálne 14 hodín
  • Finančne vaša peňaženka bude odľahčená od 14€ vyššie, keď počítame len s kávičkou pre vás
  • Musíte si rezervovať čas minimálne 7-krát aspoň po hodine
Nakoniec, po akomkoľvek večeri, spoznáte len jedného človeka a strávite spolu cca hodinku-dve.A pritom stále neviete, či má záujem o vás alebo miluje len posedenie pri káve, nové filmy alebo dobré jedlo. Za čas strávený na rande ste zrejme zistili, či je Vám dotyčný sympatický, alebo nie. Či sa vám páči, alebo nie. Či sa chcete stretnúť aj nabudúce, alebo nie. A či prebehla medzi Vami chémia - to spoznáte už po niekoľkých sekundách.

Ale práve toto podstatné sa všetko dozviete aj na našich zoznamovacích akciách Minútové stretnutia

na rande u nás:
  • Nájdete a spoznáte viac ako len jednu osobu
  • Drink máte grátis
  • Registrácia, resp. Dohodnutie termínu trvá menej ako 1 minútu
  • Stačí si vyčleniť len 2 hodiny na jeden večer



Už nemusíte byť sami - rezervujte si svoj termín
Minútové stretnutia - rýchle rande pre nezadaných v Trnave. Zoznamovacia akcia tvárou v tvár ako speed dating. A môžete si štebotať...

1 komentár:

  1. videjko: https://www.youtube.com/watch?v=AhUuw7STLU4&feature=youtu.be&list=PLvpEYq9CwK3b2fzuTqezzK4O0Ie0OL5V

    OdpovedaťOdstrániť